Chemoprénové lepidlo Pattex Univerzal Klasik, 300 ml

Velmi oblíbený produkt Chemoprénové lepidlo Pattex Univerzal Klasik, 300 ml od výrobce Baumax snadno můžete najít tady a teď právě levně. Nyní za akční cenu 129 Kč
Cena: 129 Kč

Univerzální kontaktní, rozpouštědlové lepidlo na různé savé i nesavé materiály (dřevo, plast, guma, kůže, plech, sklo, korek, karton a mnohem víc) s vysokou pevností. Při kombinaci dvou nesavých materiálů doporučujeme použít ředidlo Chemoprén Profi nebo Klasik až do max. 30%, s tím, že přiléváte postupně za stálého míchání (nikoli naráz). Není vhodný pro lepení polystyrenu, teflonu, měkčeného PVC, PE a PP.

Vlastnosti:

neobsahuje toluen
po promíchání okamžitě použitelné
rychlé a snadné zpracování
na všechna pevná lepeníUniverzální kontaktní, rozpouštědlové lepidlo na různé savé i nesavé materiály (dřevo, plast, guma, kůže, plech, sklo, korek, karton a mnohem víc) s vysokou pevností. Při kombinaci dvou nesavých materiálů doporučujeme použít ředidlo Chemoprén Profi nebo Klasik až do max. 30%, s tím, že přiléváte postupně za stálého míchání (nikoli naráz). Není vhodný pro lepení polystyrenu, teflonu, měkčeného PVC, PE a PP.

Další produkty z kategorie Montážní lepidla a chemicke kotvy

Další produkty od výrobce Baumax


Top