Konferenční Stolek Malý Natural 65cm Ribbeck

Tento oblíbený výrobek Konferenční Stolek Malý Natural 65cm Ribbeck od značky Baumax můžete najít právě za výprodejovou cenu. Ceny již od 2299 Kč
Cena: 2299 Kč

Natural je kolekce pro milovníky přírody

Něco pro milovníky módního boho stylu. Zastánce solidní konstrukce a přírodního provedení tato kolekce rozhodně osloví. Předností této kolekce nábytku jsou jednoduché tvary nábytku v kombinaci s dekorativními prvky čel, které spolu tvoří zajímavý celek. Kolekce je navržena v teplých odstínech a je k dispozici ve dvou provedeních na výběr. Charakteristické tvary stojí za to zvýraznit LED osvětlením. Přirozenost v kombinaci s dekorativními prvky v podobě dřevěné desky s kostkovaným vzorem dokonale podtrhne jedinečný vzhled nábytku.

Konferenční stolek, díky kterému si můžete uspořádat místo v interiéru. Jeho konstrukce umožňuje snadné uspořádání v místnosti. Konferenční stolek má jednu polici, ideální pro odložení dálkového ovládače, časopisů nebo jiného příslušenství. Bude ladit do jakéhokoliv aranžmá a celému uspořádání dodá útulný a příjemný charakter. Je vyroben z pevných materiálů, které zajišťují odolnost konstrukce a dlouhou životnost. Je dostupný v jednom barevném provedení.

Další produkty z kategorie Konferenční stolky

Další produkty od výrobce Baumax


Top