LAGUNA CA 1.0 l, 676256

Žádaný výrobek LAGUNA CA 1.0 l, 676256 od top výrobce Baumax seženete na našich stránkách ve slevě! Nyní pořídíte jen za 299 Kč
Cena: 299 Kč

NEJŠIRŠÍ VÝBĚR BAZÉNŮ V ČECHÁCH

Přípravek LAGUNA CA je určen pro stabilizaci tvrdosti vody.

Mít po celou dobu sezóny průzračně čistou vodu v bazénu a nemuset se o něj příliš pečovat je snem každého z nás. Bez průběžné údržby se však nikdy neobejdete. Pokud se ale budete držet následujících rad, budete se moci vždy těšit z čisté a bezpečné vody, a to s vynaložením malého množství úsilí, času i financí.

POUŽITÍ:
Přípravek slouží ke snížení tvrdosti vody, kterou obecně způsobují převážně vápenaté a hořečnaté soli. Zabraňuje vzniku usazenin na stěnách a dně bazénu a zároveň na sebe váže ionty železa a manganu, které způsobují nežádoucí zbarvení vody.

NÁVOD K POUŽITÍ:
Pro dosažení nejlepšího výsledku je nutno přípravek přidat ihned po napuštění bazénu. Vodu nechte několik hodin cirkulovat při zapnuté filtraci, aby došlo k dokonalému promíchání. Koupání je možné okamžitě po aplikaci přípravku.

Dávkování: Počáteční dávka: 250 ml přípravku do 10 m3 (10 000 litrů) vody. V průběhu sezóny při doplňování čerstvé vody 25 ml přípravku na 1000 litrů vody

Nikdy nemíchejte s jinými přípravky. Skladujte vždy v uzavřené nádobě na suchém a před přímým slunečním světlem chráněném místě při teplotách 5 – 25°C a mimo dosah dětí. Při práci s přípravkem nekuřte, nejezte a nepijte.

POUŽÍVEJTE BIOCIDNÍ PŘÍPRAVKY BEZPEČNĚ. PŘED POUŽITÍM VŽDY PŘEČTĚTE ÚDAJE NA OBALU A PŘIPOJENÉ INFORMACE O PŘÍPRAVKU!

Technický list

Bezpečnostní list

Další produkty z kategorie Údržba čistoty

Další produkty od výrobce Baumax


Top