LAGUNA CLEAR 1.0 l, 676258

Kvalitní výrobek LAGUNA CLEAR 1.0 l, 676258 od výrobce Baumax snadno najdete zde teď za výprodejovou cenu! Teď za akční cenu 329 Kč
Cena: 329 Kč

NEJŠIRŠÍ VÝBĚR BAZÉNŮ V ČECHÁCH

Přípravek LAGUNA CLEAR JE určen pro vyčištění bazénu před napuštěním bazénovou vodou.

Mít po celou dobu sezóny průzračně čistou vodu v bazénu a nemuset se o něj příliš pečovat je snem každého z nás. Bez průběžné údržby se však nikdy neobejdete. Pokud se ale budete držet následujících rad, budete se moci vždy těšit z čisté a bezpečné vody, a to s vynaložením malého množství úsilí, času i financí.

POUŽITÍ:
Přípravek je určen pro vyčištění bazénu před napuštěním bazénovou vodou. Na stěnách a dně bazénu se usazují různé nečistoty (kožní tuk, vyloučená tvrdost vody, prach apod.), které tvoří vhodnou půdu pro růst bakterií a řas. Proto je nutné alespoň jedenkrát ročně, nejlépe před jarním napuštěním nebo zimním odpouštění, provést důkladné vyčištění bazénu za pomoci přípravku Laguna clear.

Nikdy nemíchejte s jinými přípravky. Skladujte vždy v uzavřené nádobě na suchém a před přímým slunečním světlem chráněném místě při teplotách 5 – 25°C a mimo dosah dětí. Při práci s přípravkem nekuřte, nejezte a nepijte.

POUŽÍVEJTE BIOCIDNÍ PŘÍPRAVKY BEZPEČNĚ. PŘED POUŽITÍM VŽDY PŘEČTĚTE ÚDAJE NA OBALU A PŘIPOJENÉ INFORMACE O PŘÍPRAVKU!

Technický list

Bezpečnostní list

Další produkty z kategorie Údržba čistoty

Další produkty od výrobce Baumax


Top