LAGUNA FLOKUL Ultra 1.0 l, 676253

Výjimečný výrobek LAGUNA FLOKUL Ultra 1.0 l, 676253 od populárního výrobce Baumax jednoduše naleznete právě teď opravdu levně. Akční cena od 199 Kč
Cena: 199 Kč

NEJŠIRŠÍ VÝBĚR BAZÉNŮ V ČECHÁCH

Přípravek LAGUNA Flokul ULTRA zajišťuje průzračně čistou vodu. Do vody jsou zanášeny nebo jsou přítomny mikroskopické (koloidní) nečistoty, které zhoršují hygienickou kvalitu vody a její průzračný vzhled. Částice obalují bakterie a viry a ty lépe vzdorují dezinfekci. Flokulací (převedením nečistot do vysrážené a tudíž separovatelné podoby) se z vody za pomoci sedimentace a filtrace odstraňují uvedené koloidní částice a tím dochází k vyčeření bazénové vody.

Mít po celou dobu sezóny průzračně čistou vodu v bazénu a nemuset se o něj příliš pečovat je snem každého z nás. Bez průběžné údržby se však nikdy neobejdete. Pokud se ale budete držet následujících rad, budete se moci vždy těšit z čisté a bezpečné vody, a to s vynaložením malého množství úsilí, času i financí.

POUŽITÍ:
Přípravek LAGUNA Flokul ULTRA se používá k odstranění zákalu vody vyvločkováním nečistot. Zvyšuje účinnost pískového filtru a umožňuje odstranění nejmenších částic z vody. Použitím tohoto přípravku se voda stává průzračnou a jiskřivě čistou. Je třeba jej použít tehdy, jestliže i při správných hodnotách pH a obsahu aktivního chloru je voda v bazénu kalná.

NÁVOD K POUŽÍTÍ:
Přípravek se používá preventivně, aby nedošlo k zakalení vody nebo k odstranění již vzniklých nečistot. Po vytvoření větších shluků lze je odfiltrovat nebo odsát ode dna bazénu.
Vydatnost: 3 – 6 ml přípravku na 1 m3 (1.000 litrů) vody.

Nikdy nemíchejte s jinými přípravky. Skladujte vždy v uzavřené nádobě na suchém a před přímým slunečním světlem chráněném místě při teplotách 5 – 25°C a mimo dosah dětí. Při práci s přípravkem nekuřte, nejezte a nepijte.

POUŽÍVEJTE BIOCIDNÍ PŘÍPRAVKY BEZPEČNĚ. PŘED POUŽITÍM VŽDY PŘEČTĚTE ÚDAJE NA OBALU A PŘIPOJENÉ INFORMACE O PŘÍPRAVKU!

Technický list

Bezpečnostní list

Další produkty z kategorie Flokulační - činidla a koagulace pro bazén

Další produkty od výrobce Baumax


Top