LAGUNA Vločkovací tablety 0.5 kg, 676185

Tento oblíbený výrobek LAGUNA Vločkovací tablety 0.5 kg, 676185 pocházející od značky Baumax jednoduše můžete sehnat na našich stránkách teď právě opravdu výhodně! Právě teď jen za 189 Kč
Cena: 189 Kč

NEJŠIRŠÍ VÝBĚR BAZÉNŮ V ČECHÁCH

Laguna Vločkovací tablety je určen k odstranění zákalu vody vyvločkováním (flokulací) nečistot a odstraněním na pískovém filtru pomocí vločkovacích MINI tablet. Nepoužívat pro jiné typy filtrací.

Mít po celou dobu sezóny průzračně čistou vodu v bazénu a nemuset se o něj příliš pečovat je snem každého z nás. Bez průběžné údržby se však nikdy neobejdete. Pokud se ale budete držet následujících rad, budete se moci vždy těšit z čisté a bezpečné vody, a to s vynaložením malého množství úsilí, času i financí.

POUŽITÍ:
Laguna Vločkovací tablety slouží k odstranění zákalu vody vyvločkováním nečistot na pískovém filtru. Nepoužívat pro jiné typy filtrací, než je filtrace písková. Vysoká účinnost umožňuje odstranění i nejmenších částic z vody.

NÁVOD K POUŽITÍ:
Pro správnou funkci tablet upravte hodnotu pH na 6,8 – 7,2, následně dávkujte tablety do skimmeru / chlorinátoru a nechte rozpustit. NEDÁVKUJTE SPOLEČNĚ VE STEJNÝ DEN S PŘÍPRAVKY PROTI ŘASÁM! Tyto nejdříve 24 hodin po rozpuštění vločkovacích tablet.
Vzniklou sedlinu na dně odsajte bazénovým vysavačem.

Dávkování: tableta na 5 m3 vody.

Nikdy nemíchejte s jinými přípravky. Skladujte vždy v uzavřené nádobě na suchém a před přímým slunečním světlem chráněném místě při teplotách 5 – 25°C a mimo dosah dětí. Při práci s přípravkem nekuřte, nejezte a nepijte.

POUŽÍVEJTE BIOCIDNÍ PŘÍPRAVKY BEZPEČNĚ. PŘED POUŽITÍM VŽDY PŘEČTĚTE ÚDAJE NA OBALU A PŘIPOJENÉ INFORMACE O PŘÍPRAVKU!

Technický list

Bezpečnostní list

Další produkty z kategorie Flokulační - činidla a koagulace pro bazén

Další produkty od výrobce Baumax


Top