Lepidlo Chemoprén Extrem, 800 ml

Velmi žádaný produkt Lepidlo Chemoprén Extrem, 800 ml od známé značky Baumax jednoduše můžete získat zde za akční cenu. Aktuálně v akci za 298 Kč
Cena: 298 Kč

Speciální kontaktní lepidlo na extrémně namáhané spoje s vyšší odolností. Na kontaktní lepení extrémně mechanicky a klimaticky namáhaných spojů i během působení vody, tlaku, tepla až do + 120 °C a při ohybu. Vhodné na různéh savé a nesavé materiály, obzvláště na lepení dřeva, kůže, gumy, textilií, kovů, překližek, kartonu a různých předmětů z tvrzených umělých hmot. Při kombinaci dvou savých materiálů doporučujeme ředit Chemoprén Ředidlem. Nevhodný pro lepení extrudovaného polystyrenu, teflonu, syntetické kůže, měkčeného PVC, PE a PE. Nepoužívejte na spoje, které přichází do přímého kontaktu s potravinami a pitnou vodou.

Vlastnosti:
bez obsahu toluenu
vysoká tepelná odolnost až do 120 °C.
voděodolné
po promíchání okamžitě použitelné
rychlé a snadné zpracování
univerzální použití
okamžitá vysoká pevnost
odolné vůči ohýbáníSpeciální kontaktní lepidlo na extrémně namáhané spoje s vyšší odolností. Na kontaktní lepení extrémně mechanicky a klimaticky namáhaných spojů i během působení vody, tlaku, tepla až do + 120 °C a při ohybu. Vhodné na různéh savé a nesavé materiály, obzvláště na lepení dřeva, kůže, gumy, textilií, kovů, překližek, kartonu a různých předmětů z tvrzených umělých hmot. Při kombinaci dvou savých materiálů doporučujeme ředit Chemoprén Ředidlem. Nevhodný pro lepení extrudovaného polystyrenu, teflonu, syntetické kůže, měkčeného PVC, PE a PE. Nepoužívejte na spoje, které přichází do přímého kontaktu s potravinami a pitnou vodou.

Další produkty z kategorie Montážní lepidla a chemicke kotvy

Další produkty od výrobce Baumax


Top