MARIMEX Clear Gel 0.6 l, 11304009

Akční produkt MARIMEX Clear Gel 0.6 l, 11304009 originál od značky Marimex snadno pořídíte na našich stránkách nyní skutečně levně! Nabídka od 219 Kč
Cena: 219 Kč

NEJŠIRŠÍ VÝBĚR BAZÉNŮ V ČECHÁCH

POPIS:
Pomocí přípravku Marimex Čistič vyčistíte stěny bazénu před napuštěním a zabráníte tak tvorbě bakterií, které znečišťují váš bazén. Použitím tohoto produktu výrazně ušetříte na budoucím nákupu bazénové chemie.

Po nanesení odstraňuje usazeniny a mastnotu již do 15 minut. Poté stačí nanesené plochy opláchnout vodou a bazén je připraven k napuštění. Čisticí přípravek Marimex Čistič je vhodný pro všechny druhy fólie.

PRO JAKÝ BAZÉN JE PRODUKT VHODNÝ:

– Nadzemní bazény
– Zapuštěné bazény
– Určeno pro bazény se slanou i sladkou vodu


ZPŮSOB BALENÍ:
– Plastová uzavíratelná láhev
– Tekutá forma přípravku
– Objem 0,6 l

VÝHODY BAZÉNOVÉ CHEMIE AQUAMAR:
VYROBENO V ČR: Všechny produkty bazénové dezinfekce Marimex jsou vyvinuty, vyráběny a baleny v České republice. Velmi pečlivě se kontroluje původ všech surovin a monitoruje průběh jejich zpracování.
ÚČINNOST OVĚŘENA: Více než 25 let se staráme o to, aby voda ve vašich bazénech byla bezpečná a čistá. Kvalita a účinnost bazénové dezinfekce je tak ověřena nejen odborníky, ale i nespočtem spokojených uživatelů.
KOMPLEXNÍ PÉČE: Obsáhlá nabídka produktů chlorové i bezchlorové chemie komplexně pečuje o bazénovou vodu v průběhu celé koupací sezóny a zároveň spolehlivě odvrátí jakoukoliv pohromu v podobě řas či zákalů.

PRO KŘIŠŤÁLOVĚ ČISTOU A BEZPEČNOU VODU:

BEZPEČNOSTNÍ LIST:

Další produkty z kategorie Údržba čistoty

Další produkty od výrobce Marimex


Top