SAVO Bazén Stop Řasám 0.9 kg, 676535

Kvalitní výrobek SAVO Bazén Stop Řasám 0.9 kg, 676535 od známého výrobce Baumax jednoduše získáte tady a teď ve výprodejové akci! V akci od 259 Kč
Cena: 259 Kč

Savo Stop řasám přípravek do bazénu proti řasám, 0,9 kg

Tekutý přípravek do bazénu Savo Stop řasám je určen k prevenci a likvidaci řas v bazénech.

Tekutý přípravek do bazénu Savo Stop řasám je určen k prevenci a likvidaci řas v bazénech. Účinkuje a chrání vodu proti růstu řas při vyšší teplotě, při poklesu aktivního chlóru, delší nepřítomnosti uživatele bazénu, kdy není možné kontrolovat úroveň ošetřování vody nebo při jiných příznivých podmínkách pro růst řas.

Charakteristika Savo Stop řasám přípravek proti řasám:

Tekutý přípravek.
Chrání vodu proti růstu řas při vyšší teplotě.
Určený pro prevenci a likvidaci řas v bazénech.
Vhodný při poklesu aktivního chlóru, delší nepřítomnosti uživatele bazénu.
Profesionální řešení.

Složení Savo Stop řasám:

Polymer dimethylaminu (EINECS 204-697-4) s (chlormethyl) oxiran (EINECS 203-439-8) / polymerní kvartérní chlorid amonný (PQ polymer) 250 g / kg.

Použití Savo Stop řasám:

Přípravek je možné aplikovat již při napouštění bazénu v dávce 25 ml / m³. Pro preventivní ochranu vody dávkujte 10 ml / m³ jedenkrát za týden až deset dní, při zvlášť velkém zatížení a při déle trvajících vysokých teplotách zvyšte dávku na dvojnásobek, vždy ale při zapnuté filtraci. V případě bazénu napadeného řasou používejte společně s přípravkem SAVO Chlor Šok. Dodržujte správné dávkování a pH podle doporučení u vámi používané bazénové chemie. Nevypouštějte vodu ošetřenou tímto přípravkem do přírodních vodních zdrojů a toků, vypouštění do kanalizace konzultujte s jejím správcom. Velmi toxický pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky.

Další produkty z kategorie Bazénová chemie proti řasám

Další produkty od výrobce Baumax


Top