SAVO Projasňovač 0.9 l, 676527

Tento akční kus SAVO Projasňovač 0.9 l, 676527 od oblíbené značky Baumax pořídíte tady teď právě téměř zdarma. Právě lze objednat jen za 259 Kč
Cena: 259 Kč

NEJŠIRŠÍ VÝBĚR BAZÉNŮ V ČECHÁCH

Savo Projasňovač je vysoce účinný přípravek pro odstranění i nejmenších nečistot a zákalu z bazénové vody s projasňujícím efektem pro jiskřivou čistotu vody. Přípravek slouží k vysrážení (vyvločkování) i velmi drobných nečistot, které jinak není filtrace schopna zachytit. Použijte v případě, že ani při správném dávkování chlorových přípravků a při správné hodnotě pH není voda čirá. Nečistoty po použití přípravku utvoří shluky, které se poté snadno zachytí ve filtraci, případně klesnou na dno a mohou se odsát. Vhodné pro všechny typy bazénů. Savo Vločkovač použijte v případě, že ani při správném dávkování chlorových přípravků a při správné hodnotě pH není voda čirá.

Mít po celou dobu sezóny průzračně čistou vodu v bazénu a nemuset se o něj příliš pečovat je snem každého z nás. Bez průběžné údržby se však nikdy neobejdete. Pokud se ale budete držet následujících rad, budete se moci vždy těšit z čisté a bezpečné vody, a to s vynaložením malého množství úsilí, času i financí.

PŘED POUŽITÍM:
Dávkování je závislé na kvalitě vody v bazénu. Upravte pH přípravky SAVO pH+ nebo SAVO pH- na hodnotu 7,1 – 7,5. Zkontrolujte hladinu volného chloru a podle potřeby dodejte SAVO chlorové tablety či SAVO tablety komplex.

DÁVKOVÁNÍ:
Dle intenzity zákalu použijte 4 – 10 ml přípravku na 1 m³ vody. Při spuštěné filtraci přípravek pomalu vlévejte do skimmeru nebo jej rozpusťte v nádobě s vodou a rozptylte po hladině. Poté nepřetržitě filtrujte minimálně 1 den. Možné používat i preventivně.

BENEFITY:

Odstraní drobných nečistot a zákalu
Zářivá a jiskřivá voda
Pro venkovní, vnitřní bazény a vířivky
Pro úpravu sladké i slané vody

URČENO :
kalná či mléčná voda v bazénu

Při výskytu problémů s bazénovou vodou jako například zelená voda či kalná voda v bazénu, zápach, kluzké stěny a další nepříjemnosti spojené s bazénem, postupujte podle grafu, který je zde volně ke stažení.

POUŽÍVEJTE BIOCIDNÍ PŘÍPRAVKY BEZPEČNĚ. PŘED POUŽITÍM VŽDY PŘEČTĚTE ÚDAJE NA OBALU A PŘIPOJENÉ INFORMACE O PŘÍPRAVKU!

Bezpečnostní list

Další produkty z kategorie Údržba čistoty

Další produkty od výrobce Baumax


Top