Silikonová stříbřenka žáruvzdorná 350g

Velmi oblíbený kus Silikonová stříbřenka žáruvzdorná 350g od oblíbené značky BaL můžete sehnat u nás právě za výprodejovou cenu! Právě teď jen za 359 Kč
Cena: 359 Kč

Silikonová stříbřenka, tuto žáruvzdornou barvu použijete na účinnou ochranu ocelových a litinových předmětů a konstrukcí, které jsou vystaveny cyklickému a tepelnému namáhání (výměníky tepla, kouřovody, výfuky automobilů, parní potrubí). Vypálený nátěr je odolný organickým rozpouštědlům, naftě, benzínu a zředěným roztokům kys. a zásad. Silikonová stříbřenka byla vyvinuta pro účinnou ochranu ocelových a litinových předmětů a konstrukcí vystavených cyklickému tepelnému namáhání. Barva je formulována na základě špičkové silikonové pryskyřice a speciální hliníkové kompozice, které nedegradují ani při teplotě kolem 500 °C. Trvale vzdoruje teplotě do 500 °C. Stříbřenku lze s výhodou používat k ochraně součástí motorů, výměníků tepla, kouřovodů, výfuků z rezavějící oceli, ocelového potrubí na ostrou i horkou páru, odtahy ze sušáren. Nevypálená barva má rovnocenné ochranné vlastnosti vůči povětrnosti. Je však měkčí a neuchrání podklad proti působení organických rozpouštědel. Barva se nanáší minimálně ve dvou vrstvách v závislosti na agresivitě vnějšího prostředí. Pro běžné povětrnostní podmínky min. vrstva vytvrzeného filmu 13 μm (odpovídá 3-4 nátěrůrn).

Schnutí:
do 45 minut dle podmínek prostředí, po 2 hodinách bez otisku

Vydatnost:
5 – 7 m²/kg v závislosti na členitosti a poréznosti natíraného povrchu

Aplikace:
štětcem, válečkem, stříkáním, máčením

Ředění a čištění:
S6005, Xylen

Nanášení:
Barva se nanáší štětcem, válečkem, stříkáním nebo máčením. První vrstvu bývá vhodnější natřít. Mezi jednotlivými vrstvami zadnovejte za normálních podmínek časové odstupy min. 4 hodiny. Optimální je nechat každou vrstvu zaschnout a vypálit při teplotě 200 °C po dobu 30 min. Nátěrový systém nemusí být vypálen, je však měkčí a neodolává působení organických rozpouštědel. Při následném vypálení celého NS dbejte na pozvolný náběh teploty!!! Nejvhodnější příprava ocelového i Etinového podkladu je otryskání. Minimální požadavky: zbavení podkladu od rzi a starých degradovaných nátěrů a odmaštění. Následuje vlastní nátěrový systém obvykle 3x SILIKONOVÁ STŘÍBŘENKA. Pro přípravu podkladu i nanášení NS doporučujeme řídit se zásadami technických norem ČSN EN ISO 1 1-8 a doprovodných předpisů ČSN ISO 8501 850226.)

Další produkty z kategorie Speciální laky

Další produkty od výrobce BaL


Top