Skříň Natural 195,5 cm, dub ribbeck

Tento designový kus Skříň Natural 195,5 cm, dub ribbeck od populárního výrobce Baumax můžete pořídit zde nyní skutečně výhodně. Nabídky od 10899 Kč
Cena: 10899 Kč

Natural je kolekce pro milovníky přírody

Něco pro milovníky módního boho stylu. Zastánce solidní konstrukce a přírodního provedení tato kolekce rozhodně osloví. Předností této kolekce nábytku jsou jednoduché tvary nábytku v kombinaci s dekorativními prvky čel, které spolu tvoří zajímavý celek. Kolekce je navržena v teplých odstínech a je k dispozici ve dvou provedeních na výběr. Charakteristické tvary stojí za to zvýraznit LED osvětlením. Přirozenost v kombinaci s dekorativními prvky v podobě dřevěné desky s kostkovaným vzorem dokonale podtrhne jedinečný vzhled nábytku.

Jednoduchá velká čtyřdveřová šatní skříň, ideální k uložení mnoha věcí. Kovové úchytky a pevná konstrukce činí skříň odolnou a stabilní. Funkčním a jedinečným prvkem, který dodává jemnost nábytku, jsou také panty se systémem tichého dovírání. Šatní skříň má pět prostorných polic, na které můžete umístit spoustu oblečení, doplňků nebo dokumentů. Ve spodní části jsou dvě velké a užitečné zásuvky, do kterých se vejde mnoho věcí. Je zde možnost zakoupení dodatečných polic, díky kterým budete mít více místa na věci, které vyžadují uskladnění na rovný povrch. V každé části šatní skříně je šatní tyč, která umožňuje lepé využít úložný prostor, který daný kus nábytku poskytuje. Je dostupná v jednom barevném provedení.

Další produkty z kategorie Šatní skříně s dveřmi na panty

Další produkty od výrobce Baumax


Top